Finn Zachariassen gir seg i Bergensvømmerne - etter 21 år


   

Det melder Bergensvømmerne på sine Facebook-sider.

De skriver:
"Det er med vemod at styret i Bergenssvømmerne (BS) igår fikk beskjed om at Finn Zachariassen ønsker å si opp sin stilling hos oss for å kunne søke nye muligheter og utfordringer.

Finn har vært vår hovedtrener i snart 21 år, og har i alle disse årene jobbet for at svømmerne i BS skulle få de beste utviklingsmuligheter.

Finn brenner for svømmesporten, og vil bli savnet både av utøvere og BS supportere.
Vi takker Finn for innsatsen han har gjort i Bergenssvømmerne i alle disse årene, og ønsker ham lykke til med nye utfordringer.

Styret i BS vil raskt igangsette prosessen med å finne en ny hovedtrener."


Finn skriver følgende om sitt valg om å gå videre:

"Kjære alle BS-ére.

Etter 21 gode år i Bergensvømmerne har jeg valgt å fratre som hovedtrener. Mitt siste store mesterskap som Hovedtrener i BS blir NM Langbane i Drammen.

Det er med vemod at jeg takker for meg i klubben som har gitt meg så mye. 21 år er lenge og det er på tide å søke nye utfordringer. Bergensvømmerne er et flagskip i svømmenorge og jeg er stolt over å ha bidratt med det jeg kunne i den tiden jeg har vært i Bergen.

Svømmerne skaper klubben og dere har gitt både klubben og meg flotte opplevelser i alle 21 år. Nå skal dere fortsette med andre krefter og jeg er sikker på at også i fremtiden vil BS være en frontfigur i svømmenorge.

Jeg ønsker alle lykke til i tiden som kommer.

Vennlig svømmehilsen
Finn"


Facebook