Christiansens nye grep.


   


Henrik Christiansen ble syk før både OL og VM.  I tillegg kjente han for første gang på presset og nervene under VM, skriver Aftenposten.


– Vi sitter igjen med en følelse av at det har vært greit. Men det har ikke vært den forbedringen han hadde forrige sesong. Han har ikke tatt de stegene vi hadde håpet på i mesterskapene, sier trener Ronnie Anstensen.

– Jeg følte at jeg hadde en veldig bra høst. Men så kom tarminfeksjonen. Jeg var åtte dager ute av vannet, hadde diaré i 13 dager. Det ødela nok mye av VM. Jeg skal ikke si at jeg har fått sesongen ødelagt, men det er kjipt, sier Henrik Christiansen.

Nytt i 2017 er mer utstrakt styrketrening med vekter.

– Styrketreningen er den største forandringen fra i fjor. Vi håper han kan forbedre både vendingene og beinsparkene sine med dette, sier Anstensen.

– Vi får se hvordan jeg responderer på det. Vi har mye å gå på i vannet også, mener Henrik Christiansen selv.

I tilleg til at han kan bli råare på det meste, etter eige utsagn.

– Det er mye jeg kan bli flinkere til. Spise bedre, legge meg tidligere. Jeg har masse potensial. Vi skal bli enda råere, lover han.