Chad Le Clos' nye trenar


   


Chad Le Clos har utpeikt Andrea di Nino som sin nye trenar ved det nystarta prosjektet CLC Elite Academy.

Di Nino, kjent som bakmannen bak ADN Swim Project i Italia, tar over etter Graeme Hill, som har trent Le Clos sidan han var unge. I tillegg til di Nino vil den tidlegare australske rygg og crawl-svømmaren Robert Hurley ta ein rolle som sportssjef i det nye prosjektet.

- Eg gler meg til å jobbe med Andrea. Hans trener-resultater står ikkje tilbake for nokon og jeg ser fram til vår reise saman. Eg må fortsette å forbedre meg for å oppnå mine mål, og Andrea er den perfekte personen til å trene meg i denne neste fasen i karrieren, seier Le Clos.

CLC-gruppa, som også inkluderer Cameron van der Burgh som har avslutta samarbeidet med tyske Dirk Lange, vil trene i Cape Town.

Les meir her.

23099393-nByd9jpg